M2. Capital de lucru

Asiguram serviciile de implementare si monitorizare a finantarii prin Masura 2 obtinuta de catre societatea dvs contra sumei de doar 2,5% din valoarea grantului nerambursabil, in limita a minim 1000 si maxim 5000 lei. 

Asiguram eligibilitatea fiecarei cheltuieli si intocmim rapoartele de progres, gestionand grantul pana la finele perioadei de implementare si monitorizare.  

 

Deasemenea, asiguram in mod gratuit redactarea si publicarea celor doua comunicate de presa obligatorii, de inceput si final de proiect, in cazul granturilor de peste 10.000 eur.

 

 


❗Daca inca nu ati incarcat deja contractul semnat in platforma, trebuie urgentat; termenul este de maxim 20 zile de la primire. Incarcarea acestuia in platforma se va face impreuna cu dovada cofinantarii. Toate documentele vor fi in format PDF si semnate electronic pentru a putea fi incarcate. Si pentru acestea puteti conta pe noi!

 

Mare atentie la eligibilitatea viitoarelor cheltuieli din acest grant si la depunerea rapoartelor de progres❗

Asigurati-va ca nu vi se va cere sa restituiti acest sprijin nerambursabil din cauza neindeplinirii corecte a obligatiilor, asa cum au patit deja alti beneficiari❗


Completează formularul de mai jos pentru a aplica

    S-ar putea să îți placă